SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
SNS
 
Vučić: Noćas je naš aktivista poginuo lepeći plakate
Autor/izvor: SEEbiz / Beta
Datum objave: 18.03.2017. - 18:39:02
NOVI SAD - Predsednički kandidat vladajuće koalicije Aleksandar Vučić izjavio je u Novom Sadu da je jedan aktivista te koalicije "poginuo lepeći plakate", javlja Beta.

"Noćas je jedan od naših aktivista poginuo lepeći plakate, Milivoje Gajić. Neka mu je laka srpska zemlja", rekao je Vučić na predizbornom mitingu.

On nije izneo više detalja o tom slučaju.

Aktivista SNS iz Nove Pazove poginuo je kada je u noći između petka i subote pretrčavao autoput, navode "Večernje novosti".

Država je suviše važna da bismo se njom igrali i vratili je onima koji su je opljačkali, poručio je Aleksandar Vučić i dodao da nas još samo jedna pobeda deli od pristojne i napredne Srbije.

"Nije važno koga Srbija voli ili ne voli, važno je da je Srbija počela da pobeđuje. Njih je deset i sad smo otprilike izjednačeni, njih deset i ja jedan. Potrebno je samo još malo da ih pobedimo, a videćemo 2. aprila koga Srbija voli", rekao je Vučić na predizbornom mitingu u Novom Sadu.

Kako je naveo, on zna da se danas teško živi i da suprotno može da kaže samo neko ko o narodu ne razmišlja, ko iz apartmana na Menhetnu, iz skupe limuzine, iz kruga dvojke, razmišlja kako da se vrati na vlast i da ponovo upropasti zemlju.

"A, naš je posao da Srbiju obnovimo, i činimo to, sigurno i polako dižemo je na noge i vraćamo poverenje u našu zemlju u svetu", porucio je Vucić.

U tom je smislu naveo da pre tri dana u susretu s nemačkom kancelarkom Angelom Merkel nije bio ponosan zbog sebe, već zbog građana Srbije.

"To ste vi zaslužili, zbog marljivosti i vašeg pogleda u budućnost", rekao je Vučić, primetivši da se nije skoro desilo da Merkelova o nekoj zemlji govori tako pozitivno kako je pre tri dana govorila o Srbiji.