SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
NESREĆA
 
Tony Cetinski u Rovinju naletio na muškarca koji je ležao na cesti
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 03.11.2017. - 18:49:56
ROVINJ - Jedna je osoba smrtno stradala na kolniku Puste ulice u Rovinju, a zasad se ne zna je li smrt posljedica prometne nesreće ili nečeg drugog. 

Kako piše Glas istre, rovinjskoj policiji je javljeno da je oko 14 sati na tijelo muškarca koji je ležao na kolniku udarilo vozilo marke Mercedes, kojim je upravljao Tony Cetinski.

Policija je osigurala mjesto događaja te se očekuje dolazak državnog odvjetnika radi utvrđivanja svih okolnosti, odnosno obavljanja očevida nakon kojeg će biti jasnije je li muškarac poginuo u prometnoj nesreći ili je u pitanju nešto drugo.

- Sudjelovao sam u nesretnom slučaju za koji nisam odgovoran. Siguran sam kako će policija to i potvrditi nakon očevida. Potresen sam i nemam riječi kojima bih opisao najgori dan u životu koji čovjek može proživjeti - kazao je Tony kratko za 24 sata. Kako su ispričali očevici, pregaženi muškarac je izašao iz kafića te je ležao na cesti u trenutku u kojem je naišao Tony u automobilu.

Kako neslužbeno doznaje Glas Istre, vatrogasci su morali intervenirati da bi došli do tijela muškarca. Podigli su Mercedes jer je zaustavio na tijelu nesretnog muškarca. Pusta ulica je jednosmjerna i prilično uska tako da je njome gotovo nemoguća prebrza vožnja.