SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
KADROVI
 
Savka Darmanović novi izvršni direktor Novog duvanskog kombinata
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 29.12.2017. - 21:36:04
PODGORICA - Menadžment kompanije Novi duvanski kombinat AD Podgorica naimenovao je za novog izvršnog direktora Savku Darmanović, diplomiranog ekonomistu. 

Darmanović je prethodno radno iskustvo sticala u Poreskoj upravi, u kojoj je radila 14 godina, a zatim u sektoru osiguranja, u kojem je provela više od deceniju. Prije nove pozicije u Novom duvanskom kombinatu, Darmanović je obavljala posao direktora finansija u Generali Osiguranje Montenegro.

Bogato radno iskustvo, odlično poznavanje domaćeg tržišta i propisa, kao i uspjeh na upravljačkim pozicijama preporučili su Darmanović za poziciju izvršnog direktora Novog duvanskog kombinata. Imenovanjem lokalnog predstavnika na ovu odgovornu poziciju i uoči skorog otvaranja fabrike menadžment kompanije želi da učvrsti temelje budućeg uspješnog poslovanja Novog duvanskog kombinata.

Prethodno je na poziciji izvršnog direktora kompanije bio Gabriele Arveda, koji će ostati zaposlen u firmi i nastaviti svojim bogatim međunarodnim iskustvom da doprinosi razvoju Novog duvanskog kombinata Podgorica.