SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
ROKOVI
 
Ponovo produžen rok za potencijalne koncesionare Aerodroma Nikola Tesla
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 19.04.2017. - 19:34:37
BEOGRAD - Vlada Srbije i Aerodrom "Nikola Tesla" (AERO) objavili su novo obaveštenje o produženju rokova u postupku davanja koncesije za finansiranje, razvoj, održavanje i upravljanje infrastukturom beogradske vazdušne luke, a kao novi rok za slanje neobavezujućih ponuda postavljen je 15. maj.

Novo obaveštenje objavljeno je samo par dana nakon što je rok već produžen. Naime, prethodno je u četvrtak, 13. aprila, izdato obaveštenje o produženju rokova u postupku davanja koncesije u kome se kao pomenuti rok navodi 24. april 2017. godine.

U novom obaveštenju, navodi se da rok za donošenje odluke o ponuđačima koji su se kvalifikovali za učešće u Fazi 2 ostaje nepromenjen i iznosi 10 (deset) kalendarskih dana od dana isteka roka za podnošenje neobavezujućih ponuda (25. maj), kao i da rok za podnošenje obavezujućih ponuda ostaje 75 dana od dana objavljivanja ponuđača koji su se kvalifikovali za Fazu 2 (28. jul). Eksplicitno međutim, nije pomenut rok za pregledanje i ocenu obavezujućih ponuda. Stoji samo da se rokovi Faze 2 menjaju, iako samo trajanje postupka Faze 2 ostaje nepromenjeno.