SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
BIZARNO
 
Na Njuškalu prodaju ulaznice za utakmicu s Mađarskom namijenjene MUP-u?!
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 09.10.2019. - 10:05:00
Zadnja izmjena: 09.10.2019. - 10:05:16
SPLIT - Na portalu Njuškalo u utorak se pojavio oglas za dvije karte za nogometnu utakmicu između Hrvatske i Mađarske na Poljudu.

Ne bi to bilo ništa neobično, da se ne radi o kartama na kojima - prema fotografiji koju je objavio i HNL - stoji da su namijenjene za MUP RH.

U oglasu u kojem se prodaju karte u napomeni stoji da za ulaznice nije potreban OIB, kao ni osobna iskaznica. Cijena je bila 3.400 kuna.

Oglas je u međuvremenu uklonjen s Njuškala, ali njegovu je fotografiju objavio Dalmatinski portal.

Vijest se brzo proširila i društvenim mrežama, a na Facebooku je spornu kartu objavio i HNL.

Podsjetimo, upravo MUP ulaže silne napore da u četvrtak sve prođe u najboljem redu, a kako ne bi bilo neugodnih iznenađenja, sve ulaznice su personalizirane i kao preduvjet za ulazak na stadion potrebno je uz ulaznicu predočiti i važeći osobni dokument (osobna iskaznica ili putovnica). Sukladno Uvjetima kupnje ulaznica, osobama kojima se pri nadzoru osobni podaci ne slažu s podacima na ulaznici bit će zapriječen ulaz na stadion te će im ulaznice biti poništene bez prava na povrat novca! Također, budući da će takve osobe ujedno naći u prekršaju, napomenuto je da mogu biti zadržane i predane policiji na nadležni prekršajni postupak, piše Večernji list.