SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
JASNA PORUKA
 
Cuccurin: Ne vraćam se u politiku
Autor/izvor: SEEbiz / Glas Istre
Datum objave: 18.09.2019. - 11:12:25
PULA - Čovjek čijeg se političkog reaktiviranja vladajući IDS najviše pribojavao, ipak se ne vraća u aktivnu politiku.

Poznati istarski poduzetnik i bivši predsjednik Ladonje Plinio Cuccurin jučer je Glasu Istre, naime, potvrdio kako i dalje ostaje van političkih voda.

- Iako sam već dao izjavu povodom spekulacija o povratku u politiku, želim istaknuti da odluku o povlačenju iz politike koju sam donio nakon parlamentarnih izbora 2011. godine i nadalje ne namjeravam mijenjati. Moj doprinos zajednici kao i dosad ću ostvarivati van političkih aktivnosti, prokomentirao nam je Cuccurin.

Zadnjih godinu dana, a što se dodatno intenziviralo otprilike od proljeća ove godine, sve je bilo više nagađanja kako bi se taj iznimno uspješni biznismen, čija je karijera vezana za Adris, ponovno mogao uključiti u politiku. Neslužbeno je unutar redova IDS-a takva mogućnost izazivala veliki interes i zabrinutost, obzirom da im je Cuccurin u posljednje desetljeće i pol bio najveći i najopasniji konkurent.

Kako se približava vrijeme parlamentarnih i lokalnih izbora, tako je interes za Cuccurinom, o njegovom mišljenju o aktualnim političkim zbivanjima te da li se u njima opet prepoznaje - postajao sve veći.