SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
DOGAĐAJI
 
CSEBA predstavlja projekte na sajmu luksuznih nekretnina u Šangaju
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 19.10.2017. - 21:06:00
Zadnja izmjena: 20.10.2017. - 08:08:18
ZAGREB - Kinesko jugoistočno europska poslovna asocijacija (CSEBA) predstavit će nekoliko projekata na sajmu luksuznih nekretnina (LPS) koji se u Šangaju održava od 8. do 10. prosinca.

LPS je jedan od vodećih svjetskih sajmova luksuznih nekretnina, a uz CSEBA-u projekte će predstaviti mnoga eminentna imena iz svijeta nekretnina. Oni će predstaviti projekte čitavog nekretninskog spektra, od luksuznih stanova do vila, hotela, privatnih otoka, povijesnih zamkova, vinograda, komercijalnih nekretnina itd.

Kako bismo vam dočarali koliko je ovo značajan skup, valja reći kako će svoje projekte na LPS-u predstaviti, primjerice, Berkshire Hathaway u vlasništvu Warrena Buffetta te divovi iz sektora nekretnina poput Kingstone Property Limiteda ili Realtex Group Internationala. Tu je i regionalnoj publici dobro poznati Azmont Investments koji razvija projekt Portonovi u crnogorskom Kumboru.

CSEBA će na sajmu predstaviti projekte kojima se bavi od početka ove godine. Riječ je o prvoj kineskoj investiciji u Krapinskim Toplicama (Hotel Toplice), turističkom projektu na Pagu, a bit će to i prilika da se predstavi projekt Luke Zadar koji će zasigurno izazvati prilično pozornosti. Osim toga, predstavit će se i turistička ponuda s obzirom na to da se na sajmu očekuje i nekoliko stotina tzv. VIP svjetskih putnika.

- Vjerujemo da će naš nastup na LPS-u izazvati dodatni interes najvećih nekretninskih kompanija za Hrvatsku i regiju. I u idućem razdoblju nastavit ćemo aktivno predstavljati naše projekte na kineskim sajmovima, prvenstveno turističkim, izjavio je Mario Rendulić, predsjednik CSEBA-e.

CSEBA je osnovana krajem 2013. godine, a njezinim posredovanjem nedavno je u Hrvatsku stigla i prva konkretna kineska investicija - ona u Hotel Toplice u Krapinskim Toplicama, vrijedna 30 milijuna eura.