SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
USLUGE
 
Centralna banka Crne Gore uvodi nove usluge
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 16.02.2017. - 20:26:08
PODGORICA - Centralna banka Crne Gore je, od danas, omogućila korisnicima da podatke koje zatraže preko internet portala eCBCG, osim elektronski, mogu preuzimati na željenu adresu (putem pošte), kao i lično na arhivi Centralne banke Crne Gore.

Centralna banka Crne Gore je, u toku 2015. godine, realizovala projekat kojim je omogućenoda sva pravna lica, preduzetnici i javni izvršitelji, putem interneta mogu pristupiti podacima izsistema prinudne naplate i Centralnog registra transakcionih računa, navodi se u saopštenju.

Pristup portalu se vrši uz nedvosmislenu autentifikaciju i identifikaciju korisnika, pa je preduslov za korišćenje elektronskih servisa Centralne banke Crne Gore posjedovanjekvalifikovanih digitalnih sertifikata i registracija na portal eCBCG (https://eportal.cbcg.me).

Svi sadašnji i potencijalni klijenti Centralne banke, bez obzira gdje se nalaze, mogu doći doneophodnih informacija i podataka na efikasan, bezbjedan i racionalan način.Korisničko uputstvo je objavljeno na internet stranici Centralne banke Crne Gore