SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
POBJEDNIK
 
Bjelica: Stvorili smo jako dobru momčad
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 09.11.2018. - 08:02:00
ZAGREB - ''Nema euforije. Ja već za 10 minuta imam nove ciljeve. Nećemo se ovdje zaustaviti. Ovo je sve divno i krasno, ali želimo biti prvi u skupini kako bi eventualno dobili nešto lakše protivnike iako nema laganih protivnika'', rekao je za Arena Sport trener plavih Nenad Bjelica koji je nakon utakmice završio na rukama igrača.
Dinamo je pobijedio Spartak s 3:1 i nakon 49 godina osigurao europsko proljeće.

"Bio je veliki pritisak. Ovo su utakmice u kojima možeš samo izgubiti. Mi smo bolji od Trnave, ali treba to pokazati na terenu. Na kraju smo uspjeli. No, ja sam i jučer bio opušten, kao i danas jer imam sjajne momke, a pokazali su to cijele sezone. Mi smo stvorili jako dobru momčad. Na dobru bazu od prošle sezone doveli smo nekoliko vrlo dobrih igrača koji su se brzo uklopili. Sve ide po po planu i jako sam sretan zbog toga. Jedino što sam obećao igračima i navijačima je da ćemo se boriti kao lavovi, a mislim da smo to i ispunili.

Najveća pobjeda u karijeri?

"Ne znam, nisam razmišljao o tome. Najveća pobjeda mi je što mi je nedavno rekao jedan igrač. Poručio mi je 'šefe, prošle sezone je od 28 igrača čak nas 27 željelo napustiti Dinamo, danas nitko ne želi otići iz kluba! Očito su i sami svjesni da se ovdje kvalitetno razvijaju, cijena im raste, nikome se ne žuri iz Dinama. Vjerujem da ćemo u ovom sastavu nastaviti do ljeta, ali bit ćemo spremni i u slučaju ako za nekog igrača ove zime stigne nemoralna ponuda", rekao je Bjelica, prenosi Večernji list..